Skip to main content

Thy Race
Trombakken 7
7752 Snedsted

+45 6169 3046
flemming@thyrace.dk

vi tilbyder

Cykelferie

Oplev Thy og Mors unikke natur på cykel. Se den vilde natur i Nationalpark Thy og kystbyerne langs Limfjorden eller Vesterhavet. I vil med sikkerhed fascineres af flere af Nationalpark Thys naturperler, kysternes skønhed samt den spændende geologi på Nordmors.

Vi har på forhånd bestilt overnatning og forplejning til jer. I vil få udleveret kort, rute- og seværdigheds beskrivelse.  Vi arrangerer færdigpakkede cykelferier i Thy og på Mors med og uden guide.

vi tilbyder

5 forskellige cykelferieture

Vi har noget for enhver smag og der er altid mulighed for nye oplevelser.

Cykelferie

Tur nr. 1

Oplev Nordmors, Nationalpark Thy, Limfjorden og bl.a. Den Nationale Testcenter for store Vindmøller. Oplev den flotte natur i Thy og på Nordmors med bakker, flade stræk og spændende geologi, Nationalpark Thys flotte og vilde natur.

Cykelferie

TUR NR. 2

Oplev Nationalpark Thy, Hanstholm Vildtreservat, Thisted, Natur og historie. Se og oplev Nationalpark Thy og Thy på cykel i fire dage. Se Thys unikke natur, kystbyerne og opleve den vilde natur i Nationalpark Thy.

Cykelferie

TUR NR. 3

Oplev Limfjorden rundt på Thy og Mors, Geologi, Natur, historie og museum. I vil se det smukke landskab rundt om Limfjorden og oplev den flotte natur i Thy og på Nordmors med bakker, flade stræk og spændende geologi.

CYKELFERIE MED GUIDE TUR NR. 1

Thy og Mors

Oplev Nationalpark Thy og Mors på cykel i tre dage. Vi vil bl.a. se Thys unikke natur, kystbyerne eller opleve det kuperede terræn på Nordmors. På cykel ser vi den sydlige del af Nationalpark Thy, Agger, Lodbjerg Fyr og klitplantagerne.

CYKELFERIE MED GUIDE NR. 2

Nationalpark Thy og Thy

Oplev Nationalpark Thy og Thy på cykel i tre dage. Vi vil bl.a. se Thys unikke natur, kystbyerne eller opleve den vilde natur i Nationalpark Thy. Vi cykler rundt om Hanstholm Vildtreservat og ser flere af Nationalpark Thys natur perler bl.a. Isbjerget.