Skip to main content

Thy Race
Trombakken 7
7752 Snedsted

+45 6169 3046
flemming@thyrace.dk

i Thy, Nationalpark Thy og Nordmors

TUR 1 3 dags cykelferie med guide

Oplev Nationalpark Thy og Mors på cykel i tre dage. Vi vil bl.a. se Thys unikke natur, kystbyerne eller opleve det kuperede terræn på Nordmors. På cykel ser vi den sydlige del af Nationalpark Thy, Agger, Lodbjerg Fyr og klitplantagerne.

Desuden besøger vi Stenbjerg Landingsplads med hyggelige små fiskerhuse, og hvor fiskerbådene fortsat trækkes op på stranden.
På turen vil vores lokale guide fortælle om den egn, vi kører igennem.
På cykelturene cykler vi sammen i roligt tempo. Ruterne følger grusveje, cykelstier og asfaltveje.

Nationalpark Thy, Limfjorden, Sydthy og Nordmors

TUR 1 – Dagsplan

  • Dag 1:
    Langbjerggård Lejrskole og festlokaler, Vildsund Onsdag den 20. juni: Ankomst kl. 15.00 Vi ser lokalområdet ved Limfjorden bl.a. Skyum Bjerge. 1 – 2 timer. Aftensmad. (drikkevarer kan tilkøbes)
  • Dag 2:
    Morgenmad 40 – 45 km. cykeltur med guide inkl. frokost eller madpakke. Vi cykler til Nordmors, hvor vi bl.a. besøger Hanklit, Salgjerhøj og Ejerslev Havn. Vi oplever den flotte natur på Nordmors med bakker, flade stræk og spændende geologi. Aftensmad. (drikkevarer kan tilkøbes)
  • Dag 3:
    Morgenmad 40 – 45 km. cykeltur med guide inkl. frokost eller madpakke. Vi kører i bil til Morup Mølle. På cykel ser vi den sydlige del af Nationalpark Thy, Agger, Lodbjerg Fyr og klitplantagerne. Desuden besøger vi Stenbjerg Landingsplads med hyggelige små fiskerhuse, og hvor fiskerbådene fortsat trækkes op på stranden. Afrejse
Priser & ekstra information

information

Pris: 1895 kr. (pr. pers i dobbeltværelse)

Præsentation af overnatningsstedet.
Langbjerggård ligger ved Limfjorden lige udenfor Vildsund i hyggelige og afslappede omgivelser med skov og sø. På Langbjerggård er der hjemlig hygge, samvær og ro. Vi vil være de eneste gæster på Langbjerggård og vores cykelguide vil stå i køkkenet og sørge for hygge.
Forplejning vil her være lækker aftensmad og hjemmebag, som indtages i Langbjerggårds festlokaler.
Se mere på www.langbjerggaard.dk

Tilkøb:
Eneværelse                                           300 kr.